De mooiste boodschappen met de Pandora Moments collectie

De mooiste boodschappen met de Pandora Moments collectie

Met de Pandora bedels kun je je armbanden écht persoonlijk maken. Maar wist je dat veel van de bedels uit de Pandora Moments collectie prachtige boodschappen bevatten? Super leuk om cadeau te doen of om bij je te dragen als reminder voor jezelf. In dit blog delen we graag de mooiste boodschappen met de Pandora Moments collectie!

Wat is de Pandora Moments collectie?

Laten we allereerst even uitleggen wat er precies onder de Pandora Moments collectie valt. De Pandora Moments collectie is de oorspronkelijke collectie van de Pandora sieraden. In deze collectie zit eigenlijk zoveel… We zouden niet weten waar we moeten beginnen! In deze collectie zitten onder andere dieren, figuren, bloemen, geboortestenen, symbolen en prachtige boodschappen. En met name op dat laatste zoomen we vandaag even in.

Een boodschap verpakt in een Pandora bedel

Tussen de vele soorten bedels die de Pandora Moments collectie bevat, zitten prachtige symbolische teksten. Quotes die anderen of jezelf kunnen helpen door steun te geven. Je draagt deze quotes altijd bij je met de Pandora armbanden en zo wordt je steeds herinnerd aan deze mooie boodschappen. En dat is precies waarom wij sieraden zo tof vinden: ze geven betekenis. 

Pandora Moments bedels met een reminder aan jezelf

Het mooie aan de Pandora bedels is dat je de boodschap zo opvallend kunt kiezen als je zelf wilt. 

Deze Pandora Moments ‘one of a kind’ vlinder bedel is een perfect voorbeeld van een tekstuele boodschap in combinatie met een Pandora bedel: een prachtige symbolische bedel met een quote die jezelf eraan herinnert dat jij uniek bent. Mooi toch?

pandora-bedel-vlinder-blauw-quote

Maar er zijn ook bedels met een meer verborgen boodschap, zoals de Pandora Moments draaiende familieboom bedel. Een bedel met een hele symbolische boodschap: alles draait om familie!

pandora-bedel-draaiende-familieboom

En deze bedel willen we je ook niet onthouden: de Pandora Moments ster & maan bedel, met een echte verborgen boodschap! Want op de bovenkant staat: ‘dream big’. Heel onopvallend, dus anderen zien het waarschijnlijk niet, maar jij weet wel beter!

pandora-bedel-ster-maan

Een boodschap cadeau doen met Pandora Moments: voor alle gelegenheden!

In de Pandora Moments collectie zitten bedels voor iedere bijzondere gelegenheid. We delen graag een paar populaire bedels met je.

Een mooi geboortecadeau: de Pandora Moments baby bedel

In ons assortiment zijn er verschillende Pandora Moments bedels voor één van de allermooiste momenten in ons leven: geboortes! Zoals deze prachtige Pandora Moments baby bedel met flesje, speen en schoentjes.

pandora-bedel-schoentjes-flesje-en-speen

Een cadeau voor afstuderen: de Pandora Moments afstudeer uil bedel

Deze Pandora Moments afstudeer uil bedel is prachtig om te geven aan iemand die net afgestudeerd is. Super mooi voor deze persoon om dit bijzondere moment voor altijd bij zich te dragen!

pandora-bedel-afstudeer-uil

Cadeau voor je moeder (of iemand die je dankbaar bent): de Pandora Moments ‘Lucky to have you’ bedel

Wil je iemand graag bedanken? Of ben je gewoon super blij met iemand? Dan is de Pandora Moments lucky to have you bedel een perfect cadeau: een hart met letterlijk de tekst ‘Lucky to have you’ erin. Een populair cadeau voor moeders!

pandora-bedel-mom

Cadeau voor je zus: de Pandora Moments zussen bedels

Deze Pandora Moments zussen bedels kun je apart dragen: jij één en je zus één. Het doet ons denken aan de vriendschap armbanden die je vroeger wel eens had, maar dan next level! Hiermee laat je weten dat jullie écht verbonden zijn met elkaar.

pandora-bedel-zussenharten

En zo kunnen we nog wel even doorgaan met mooie boodschappen delen! Neem daarom absoluut zelf eens een kijkje tussen al onze Pandora Moments bedels.

Draag je bedels met de Pandora Moments Snake Chain armband

Al die prachtige bedels moeten natuurlijk ergens aan hangen. Gelukkig biedt Tomylo een breed aanbod aan Pandora Moments armbanden. De Pandora Moments Snake Chain armband is een grote favoriet bij velen! Dit zijn de ‘flexibele’ armbanden uit de collectie. Eén van onze favorieten is de unieke Pandora Moments Snake Chain Studded: een prachtige armband met een prachtige hartvormige schakelsluiting. Ook houden we enorm van de Pandora Moments Snake Chain Bal: een simpele armband zonder al te veel poespas zodat alle aandacht naar de prachtige bedels gaat. 

Shop de mooiste Pandora Moments sieraden bij Tomylo in Roosendaal

En, zit er een boodschap tussen die jou raakt? Of waarvan je denkt dat het een ander enorm zou kunnen helpen? Bestel je Pandora bedels en armbanden online in onze webshop. Wil je ze fysiek bekijken? Dat kan ook! We helpen je graag verder in onze Tomylo winkel in de Passage in hartje Roosendaal. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »