Het mooiste Valentijnscadeau voor haar

Het mooiste Valentijnscadeau voor haar

De dag van de liefde komt er weer aan: nog even het is weer Valentijnsdag! Het moment om jouw partner even helemaal in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar inspiratie voor je partner (of voor je eigen verlanglijstje)? Dan ben je bij Tomylo op het juiste adres! Wij hebben het mooiste Valentijnscadeau voor haar. Dus hoog tijd om inspiratie op te doen voor je cadeau of om nog even wat hints te droppen bij je vriend of vriendin.

Hét Valentijnsdag cadeau: de Pandora Valentijnsdag collectie

Een Valentijnsdag cadeau voor jouw crush, waar haar hart van gaat smelten. Dat is wat je wilt. En dat is wat je krijgt! Tenminste, met de prachtige Pandora Valentijnsdag collectie. Of je nu op zoek bent naar een bedel voor haar Pandora armband, naar een armband zelf, naar een ring of naar oorbellen: je vindt het bij Tomylo. Wij zijn namelijk officieel dealer van Pandora en we kunnen je van al het moois voorzien!

Een liefdevolle Valentijn sieraden set met hart

Het is gegarandeerd liefde op het eerste gezicht, wanneer ze deze liefdevolle sieraden set ziet. De set bestaat uit de Pandora ring Rood Hart, de Pandora ketting Rood Hart en de Pandora oorstekers Rood Hart. Het kristallen rode hart staat centraal in al deze sieraden. Deze sieraden zijn tijdloos en perfect om de liefde mee te verklaren. Pure romantiek in een juwelendoosje. 

Pandora ketting rood hart

Een Pandora armband met hart slotje

Een Pandora armband is een prachtig cadeau dat je zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt. Je kunt deze armband namelijk vullen met allerlei verschillende persoonlijke Pandora bedels: misschien is er een bedel van haar lievelingsdier of een mooie boodschap in onze Pandora Moments collectie? Of is ze fan van Disney of Marvel? Hoe dan ook: je moet beginnen met een Pandora armband, en wij hebben het perfecte Valentijnscadeau voor haar: de Pandora Moments armband Studded. Deze armband heeft namelijk een slotje in de vorm van een hart, met een infinity teken erdoor. Deze armband staat dus echt voor oneindige liefde: de meest mooie boodschap die je je partner kunt geven. Dit is tevens een van de weinige Pandora armbanden die is afgewerkt met een schakelslot. 

Pandora Moments armband Studded

Geef Pandora bedels cadeau voor Valentijnsdag

Deze prachtige Pandora bedels zijn perfect om samen met een Pandora armband te geven óf wanneer je partner al een Pandora armband heeft. Verwen haar met deze bedels die een en al liefde uitstralen. De Pandora bedel Sprankelend Hart is absoluut een sprankelend cadeau. Deze bedel is bezet met prachtige kristallen. Op zoek naar een meer abstracte bedel, die toch liefde uitstraalt? Deze Pandora bedel Muranoglas hart is gemaakt van rood mat glas met multidimensionale uitgesneden hartjes aan de zijkant, welke vertegenwoordigen hoe liefde de wereld in straalt. Klinkt prachtig, toch?

Pandora bedel sprankelend hart

Ontvang een golf van liefde met deze ring en oorbellen

Liefde is als een golf: soms voorzichtig, soms wild. En zij wordt vast en zeker helemaal wild van deze sieraden! De Pandora ring Sprankelende Golf is een hand-finished sterling zilveren ring, bezet met heldere briljant geslepen zirkonia’s in de vorm van een golf. Een perfecte ring die wel subtiel is, maar ook zeker sprankelt en straalt. Deze ring kan goed gestapeld worden met andere ringen en is ook prachtig om als enige ring te dragen. Dus eigenlijk een perfect Valentijnscadeau voor haar, zolang ze maar van een ringetje houdt. Deze ring is ook in rosé kleur te verkrijgen: de Pandora ring Sprankelende Golf Rosé is om door een ringetje te halen. En mocht je nog iets extra’s willen geven bij deze ring, dan zijn er de prachtige bijpassende Pandora oorstekers Golf

Pandora ring sprankelende golf

Verzegel je liefde met een zegelring 

Wil je je liefde verzegelen? Doe dat met deze Pandora ring Pave Hart zegelring. Deze sterling zilveren ring is afgewerkt met pavé, wat een schitterende uitstraling geeft. En misschien nog wel het mooiste: deze ring heeft een boodschap die niet te zien is wanneer ze gedragen wordt, maar die gegraveerd zit aan de binnenkant: “All For Love”. Een prachtige herinnering aan twee harten die met elkaar verbonden zijn. 

Pandora ring Pave hart zegelring

Het perfecte Valentijnscadeau voor haar, morgen in huis

Het perfecte Valentijnscadeau voor haar vind je bij Tomylo. Wanneer je voor 16.00 uur op een werkdag bij ons besteld, verzenden wij de sieraden nog dezelfde dag. Met een beetje geluk heb je ze de volgende morgen in huis. Dus een last-minute Valentijnsdag cadeautje nodig? Wij helpen je graag uit de brand! Wil je graag persoonlijk advies? Dan ben je altijd welkom in onze fysieke Tomylo winkel in de Passage in hartje Roosendaal.

Wauw… Wij hopen wat we cadeau krijgen op Valentijnsdag. Jij ook? Of heb je nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze gehele Valentijnscollectie van 2023!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »