Pandora

Pandora

Hoe Pandora begon…

Het verhaal begon in Kopenhangen, Denemarken in 1982. Daar richtten een goudsmid genaamd Per Enevoldsen en zijn vrouw Winnie Pandora op. Vanuit hun eigen juwelierszaak, die zich in 1987 ging profileerden als groothandel. Zo begon de reis van een lokale Deense juwelierszaak naar één van s’ werelds grootste sieradenmerk.

De filosofie achter Pandora is eenvoudig; geheel naar eigen smaak een uniek juweel samenstellen. Versier en personaliseer de armband met de uitgebreide collectie unieke bedels en kralen. Op dit moment zijn er meer dan 500 bedels op de markt en worden er ook halskettingen, oorbellen en ringen verkocht.

Verschillende collecties

Pandora heeft over de jaren verschillende prachtige collecties ontworpen. Zo heb je de Pandora ME collectie, Pandora Timeless collectie, Pandora Signature collectie en een van de bekendste collecties is de Pandora Moments collectie.

De Pandora bedels en sieraden zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit, met de hand afgewerkt met authentieke materialen. Aan details wordt veel aandacht besteed. Naast de vele verschillende ontwerpen zijn de bedels ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Naast goud en zilver zijn de bedels vervaardigd uit Murano glas, Braziliaans hout, emaille, exotische stenen of een combinatie van deze materialen.

Eind 2014 heeft Pandora de eerste bedel Disney bedel uitgebracht. Dit is een van de vele samenwerking die ondertussen hebben plaats gevonden met Disney. Zo zijn er van alle succesvolle animatiefilms prachtige bedels uitgebracht. Zo zijn er nu ook een collectie van de Marvel films.

Pandora bij Tomylo

Tomylo verkoopt bijna de volledige collectie van Pandora. Hier moet je denken aan de bedels, armbanden, oorbellen, ringen en halskettingen. Helaas hebben we nog geen enkelbandjes in onze collectie. De bedels zijn verkrijgbaar in vele vormen, figuren en kleuren. De rest van de collectie is ook nog verkrijgbaar in verschillende maten. Bekijk de hele collectie online of bezoek onze winkel gelegen in de Passage in Roosendaal. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »