Shop de Guess tas: de tassen trends voor 2023

Shop de Guess tas: de tassen trends voor 2023

Het nieuwe jaar is inmiddels van start gegaan. Dat betekent goede voornemens, nieuwjaarsborrels en… nieuwe trends! Ons team van Tomylo heeft alle bladen doorgespit en we hebben acht tassentrends gevonden die je zeker niet wilt missen het komende jaar. Daarom delen we vandaag de grootste tassen trends voor 2023 met je!

Glitter en glamour!

We trappen het jaar sprankelend af, want de eerste trend die we tegen zijn gekomen is: glitter en glamour! In 2023 zien we tassen terug vol pailletten, steentjes en glitter stofjes. Alles is goed, zolang het maar glinstert. 

Guess Crossbody Abey

Van Guess hebben wij deze mooie Crossbody Abey in het assortiment. De tas is heerlijk shiny en de klep is afgewerkt met prachtige embossed symbolen. 

Mega metallic 

We blijven nog even in het glanzende thema, want wat we ook veel terug gaan zien in 2023 zijn metallic tassen. Goud, zilver, maar ook metallic kleurtjes zien we veel voorbij komen.

Guess handtas Katey mini

Ga bijvoorbeeld voor deze goudkleurige metallic Guess handtas Katey mini. Een prachtige tas die echt je aandacht trekt. Wij houden enorm van deze metallic trend!

De halve maan 

De halve maan wordt een populair model in 2023. Dit model tas kwam al veel terug op de catwalk en ook in het straatbeeld is de halve maan niet meer weg te denken. Er zijn verschillende modellen in deze trend, maar je herkent de halve maan tas vrijwel altijd door de afgeronde onderkant. 

Guess Schoudertas Ginevra

Deze Guess Schoudertas Ginevra is een prachtige tas. In deze schoudertas past veel en het ziet er ook super trendy uit. De logo’s op de tas zorgen voor een chique uitstraling.

Superzacht!

We houden van deze superzachte trend! We zagen het in 2022 al overal: superzachte teddy jassen en tassen. En gelukkig nemen we deze trend weer mee naar 2023. 

Guess Schoudertas Adam

De Guess Schoudertas Adam is gemaakt van een zachte tweed stof. De gespen op de voorkant zorgen voor een stoere touch. De perfecte balans als je het ons vraagt!

Lederlook

Een klassieker is niet voor niets een klassieker: de lederlook blijven we ook in 2023 terugzien. Stijlvol en past overal bij! 

Guess Handtas Ginevra

Zoals deze Guess Handtas Ginevra. Een echte klassieker die elke outfit af maakt. Deze schoudertas heeft een python print effect en prachtige gouden details, waaronder een afneembare charm met gouden sleuteltje.  

Wilde prints 

Ook de dierenprints komen in 2023 weer terug. En twee in het bijzonder: zo zien we de python print en het krokodillenleer effect veel voorbij komen. 

Guess Schoudertas Shenny

De Guess Schoudertas Shenny is onze favoriet in deze trend. Dit is een prachtige blauwe schoudertas met python print. Het geeft een unieke uitstraling en is een echte eyecatcher van je outfit. 

Less is more 

Wederom een trend die we vaker terug zagen komen: de mini tasjes. Deze super kleine tasjes zijn een super grote toevoeging aan je outfit. Juist omdat het klein is, valt het zo op. Less is more!

Guess Telefoon Crossbody Alexie

Deze Guess Telefoon Crossbody Alexie is hier een goed voorbeeld van. Een tas waar je essentials in mee kunnen en die verder dient als fashionable toevoeging aan je outfit. 

Oversized tote bags

Tegenpolen komen we zeker tegen in de trends voor 2023! Zo gaan we van de ieniemienie tas naar de oversized tas. De tote bag is een favoriet model dit jaar. Dit is eigenlijk de traditionele ‘vrouwen tas’: de tas waar je als vrouw (en als man natuurlijk ook) alles uithaalt. Een flesje water? Zit in de tas! Deodorant? Jawel hoor, heb ik bij! Een vissenkom? Heb ik! Je kunt het zo gek niet bedenken, of het past in de tas. Daarom zijn wij blij dat we deze tas veel terugzien in 2023. 

Guess Shopper Vikky

De Guess Shopper Vikky is een klassieke tote bag. Je kunt er alles in kwijt. De perfecte toevoeging voor een dagje weg, een dagje kantoor of een lunchafspraak. Eigenlijk perfect voor ieder moment! En groot voordeel: de tas past bij bijna iedere outfit.

 

Wij zijn blij dat we je op de hoogte mochten stellen van de tassentrends voor 2023. Wat is jouw favoriet?


Bij Tomylo shop je niet alleen trendy tassen van Guess, maar ook sieraden van Pandora en Swarovski. Shop online op onze webshop of lokaal in onze winkel, gevestigd in de Italiaanse Passage in Roosendaal.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »