Sprankelende Swarovski sets voor jou

Sprankelende Swarovski sets voor jou

Op zoek naar een Sprankelende sieraden set? Tomylo heeft de meest sprankelende Swarovski sets voor jou! Swarovski biedt een breed scala aan prachtige sieraden sets. Of je nu gaat voor een statement ketting en bijpassende oorbellen of voor een simpele ketting met oorknopjes, met deze sieraden sets van Swarovski ga jij er sprankelend uitzien!

Een gouden sieraden set: Swarovski pod sieraden

Niets chiquer dan een gouden sieraden set, toch? Vinden wij ook! En wist je dat Swarovski zelfs sieraden sets heeft voor je Apple AirPods®? 

swarovski-podsieradenset-

Deze pod sieraden set van Swarovski is een echte eyecatcher. De gele en groene kristallen kun je aan je AirPods® bevestigen. Vanaf nu luister je jouw podcasts en muziek in stijl. En wanneer je ze niet draagt, kun je de kristallen aan de ketting bevestigen. De sieraden set is geschikt voor Apple AirPods® tweede generatie. Liever een andere kleur? Er is ook een goudkleurige pod sieraden set met rode kristal en een zilveren pod sieraden set met blauwe kristal. Deze sieraden sets zijn geïnspireerd op de Millenia lijn van Swarovski.

Een zilveren sieraden set met bruine kristallen: Swarovski Elegance of Africa

Ben je een liefhebber van zilver? Ga dan voor een zilveren sieraden set van Swarovski! In ons assortiment bieden we verschillende sets. Wil je een simpele zilveren sieraden set? Scroll dan even verder naar beneden. Houd je van kristallen? Blijf dan zeker even hangen!

swarovski-sieradenset-elegance-of-africa

Deze Swarovski sieraden set Elegance of Africa is een chique exemplaar om zelf te dragen of om cadeau te doen. De set bestaat uit twee prachtige kettingen. De mooie bruine kleur van het kristal valt op, maar blijft een chique uitstraling hebben. Hiermee steel je absoluut de show.

Rosé gouden ketting en oorbellen: Swarovski Sparkling Rosé

Deze Swarovski Sparkling rosé gouden sieraden set is prachtig. ​​

swarovski-ketting-met-oorknoppen-sparkling

Rosé goud geeft een vrouwelijke en romantische uitstraling en met de sprankelende zirkonia kristallen past deze set eigenlijk bij iedere outfit. De kristallen zijn gevormd als een klavertje vier, dus wie weet brengt het jou geluk dit jaar?

Ga voor subtiele sieraden: Swarovski Constella 

Sieraden zijn altijd een perfecte toevoeging aan je outfit, vinden wij. En deze pareltjes passen echt bij iedere outfit! Prachtig om zelf te dragen, maar ook om cadeau te geven: met deze set zit je altijd goed.

swarovski-sieradenset-constella

Op zoek naar een subtiele kristal? Ga voor de Swarovski Constella sieraden set. Deze ketting en oorbellen geven een subtiele, doch sprankelende, touch aan je look. 

Maak een statement: Swarovski Teddy

Is subtiel niets voor jou en wil je echt een statement maken (uiteraard in stijl)? Ga dan voor de Swarovski Teddy sieraden set!

swarovski-sieraden-set-teddy

Met deze set draag je een sprankelende gouden teddybeer om je nek met zirkonia kristallen in de vorm van een klavertje vier op zijn buik. De oorknoppen in deze set zijn net zo prachtig: teddybeer hoofdjes met daarachter wederom een klavertje vier in zirkonia kristallen. Ook deze set is prachtig te combineren met een zwarte outfit: waar de vorige set een subtiele toevoeging is, is deze set dé eyecatcher van je outfit.

Shop ze nu in de Swarovski sale!

Wist je dat we bij Tomylo verschillende Swarovski sieraden in de aanbieding hebben? Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Shop ze nu in de Swarovski sale!

Met de Swarovski sieraden sets kun je alle kanten op. Wij zijn fan! Alle sets shop je bij ons in de winkel in de Passage in Roosendaal of online in onze webshop. Welke sieraden set is jouw favoriet?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »