Voeg magie toe aan jouw Pandora armband met de Disney x Pandora collectie

Voeg magie toe aan jouw Pandora armband met de Disney x Pandora collectie

Voeg magie toe aan jouw Pandora armband met de Disney x Pandora collectie

Zin om jouw bedelarmband een nieuwe look te geven? Bekijk dan eens de Disney collectie van Pandora. Deze schattige collectie bevat bedels van al jouw favoriete Disney figuren en sprookjes. De Disney bedels kun je super goed combineren met de bedels uit andere collecties van Pandora. Door bedels te kiezen die passen bij jouw persoonlijkheid of stijl, creëer je jouw eigen unieke bedelarmband of -ketting.

Pandora bedel Disney Winnie the Pooh

Laat jouw persoonlijkheid zien met de Pandora 

Ben jij ook zo gek op Pandora én houd je van Disney? Laat jouw speelse kant zien met de Disney bedels van Pandora. De Disney collectie van Pandora bevat een groot assortiment aan bedels met de leukste Disney figuurtjes en sprookjes objecten. Kies bijvoorbeeld voor een schattig bedeltje van Winnie the Pooh of van Jasmine van Aladdin. Ben je een romantisch persoon? Dan is de Disney Assepoester Pompoen koets een leuke bedel voor jou. Of kies voor de roos in de stolp van Belle en het beest.

Als je heel erg Disney-fan bent, maar geen bedel wil van een specifiek sprookje, dan kun je natuurlijk ook terecht bij Tomylo. Je vindt in onze webshop diverse Disney bedels, zoals de oortjes van Minnie en een leuke Mickey bedel. Voor welke leuke bedel kies jij? 

Voel je als een prinses met de Disney prinsessen bedels van Pandora

Assepoesterprinses Jasmine uit AladdinBelle van Belle en het beest… Wie is jouw favoriete Disney prinses? In een Disney x Pandora bedel collectie kunnen de Disney prinsessen natuurlijk niet ontbreken! Met een prinsessenbedel van de Disney collectie creëer je een elegante look. Voeg een bedel van een van de Disneyprinsessen toe aan je armband of ketting en voel meteen een echte Disney prinses. 

Voeg een vleugje schattigheid toe aan je Pandora armband met de Disney sprookjes dieren bedels

Het schattige olifantje Dumbo, dat in zijn film leerde om moedig te zijn en altijd zichzelf te geloven, verovert iedereens hart. Een Disney bedel van Dumbo is een reminder aan jezelf om moedig te zijn en altijd in jezelf te geloven. Of je jezelf of een ander dit mantra graag cadeau wil geven, of Dumbo gewoon een super schattig olifantje vindt, bij Tomylo vind je de schattigste musthave bedel van Dumbo. 

Liever een ander schattig Disney figuurtje aan jouw ketting of armband hangen? Bekijk ook deze opties: 

Pandora bedel Disney Simba The Lion King

Vertel jouw verhaal met de Disney bedels van Pandora

Wat jij ook het liefst draagt, met de bedels van Pandora creëer je altijd een armband of ketting die perfect bij je past. De Disney bedels zijn verkrijgbaar in sterling zilver, 14K verguld goud, 14K goud, 14K rosé en prachtig Muranoglas. Hang jouw favoriete Disney bedels aan jouw armband en creëer zo een unieke look. Geen bedelarmband is hetzelfde! Met de bedels kun je laten zien wie jij bent en jouw verhaal vertellen. 

Ontdek de nieuwe magische Tinkelbel collectie

Heb jij de nieuwe Tinkelbel collectie van Pandora al gezien? Deze collectie staat geheel in het teken van Tinkelbel, het ondeugende elfje uit Peter Pan. Voeg een schattige Tinkelbel bedel toe aan jouw armband en draag altijd een beetje magie met je mee.  

Bij Tomylo vind je twee hele leuke bedels uit de Tinkelbel collectie. Namelijk de schattige bedel van Tinkelbel op een vingerhoedje en een bedel van Tinkelbel en het piratenschip. Ben jij fan van het sprookje Peter Pan, van Tinkelbel of ben je gewoon gek op elfjes en hun sterrenstof? Dan zijn de bedels van de nieuwe Tinkelbel collectie van Pandora een must have voor jou!

Bestel online jouw favoriete Pandora Disney bedels bij Tomylo

Een Pandora bedel is super leuk om te kopen voor jezelf, maar ook om cadeau te doen aan een dierbare. En het leuke van de Pandora bedels is dat je ze altijd kunt verwisselen voor een andere of nieuwe bedel. Zo creëer je steeds een andere look. De Pandora Disney bedels zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals zilver, brons en goud. Wat jouw stijl ook is, Tomylo heeft het allemaal!  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »