Welk verhaal vertel jij met Pandora?

Welk verhaal vertel jij met Pandora?

Wat maakt Pandora zo uniek? Wat ons betreft zijn dat echt de unieke armbanden met persoonlijke Pandora bedels! Je kunt écht je eigen verhaal vertellen met een Pandora armband. Jouw hobby’s, favoriete quote, mijlpalen, lievelingsdier, lievelingsfilm en nog veel meer in één armband verwerkt. Je kiest compleet zelf wat je aan je armband toevoegt en je kunt continu afwisselen. Want je verhaal kan natuurlijk met de tijd veranderen. Welk verhaal vertel jij met Pandora? Wij delen graag wat inspiratie met je, zodat je na het lezen van dit blog jouw eigen persoonlijke Pandora armband kunt samenstellen!

Pandora bedels met inspirerende quotes 

Vele Pandora bedels hebben prachtige quotes, die je kunnen inspireren en motiveren. Een kleine reminder aan jezelf. Dat zetje in de rug die je nét nodig hebt. Kies welke quote jou aanspreekt en steeds als je naar je pols kijkt, word je eraan herinnerd. Er zijn bedels met quotes die goed zichtbaar zijn, zoals de prachtige Pandora bedel Spranklende Zaluw en Citaat. Maar er zijn ook quotes die anderen niet zo snel opvallen, maar die wel veel voor jou betekenen, zoals de Pandora bedel Ster & Maan, waar achterop de quote “Dream Big” te vinden is. Of deze Pandora bedel Dromenvanger, met subtiel bovenop de tekst “Follow Your Dreams”. Wij raden je aan zeker even door onze webshop te struinen om de beste quote voor jou te vinden. 

pandora-bedel-dromenvanger

Jouw mijlpalen in Pandora bedels

Een bijzondere gebeurtenis? Vereeuwig het in jouw Pandora bedelarmband! Je kunt alle grote mijlpalen en levensgebeurtenissen met je meedragen. Ben je bijvoorbeeld net afgestudeerd? Dan is er de Pandora bedel Afstudeeruil. Of heb je net een kindje gekregen? Bestel dan de Pandora bedel Teddybeer, Hartje en Speen. Je kunt ook voor de Pandora bedel Meisje of de Pandora bedel Jongetje gaan. Deze bedels zijn ook geweldig als cadeautje! 

pandora bedel meisje

Pandora bedels met dieren

Misschien heb je een bepaald dier waarmee je je verbonden voelt? Of een lievelingsdier? Of een huisdier? Je kunt je favoriete dier voor altijd bij je dragen in je Pandora armband! Bij Tomylo kun je terecht voor vele Pandora bedels met dieren. Van Pandora bedel met Papagaai tot Pandora bedel met Koala. De Pandora bedel Octopus is ook absoluut prachtig. En deze Pandora bedel Vlinder & Quote combineert de vrije vlinder met een inspirerende quote. En wil je je favoriete viervoeter bij je dragen? Dan is er de super schattige Pandora bedel met Hond. Of deze lieve Pandora bedel Konijntje. Wil je jouw algemene liefde voor dieren uiten? Dat kan met de Pandora bedel Dierenpootje.

Pandora bedel octopus

Een persoonlijk symbool in jouw Pandora armband 

Pandora heeft een assortiment met vele symbolen. Vooral de Pandora Moments collectie staat hier vol mee. Zo is er de Pandora bedel Hamsa Hand. De Hamsa Hand verdedigt je tegen het kwaad en wordt gezien als een gebaar van verwelkomen van overvloed en goedheid, vriendelijkheid, vriendschap en gratie in je leven. Ben je een echt familiemens? Dan kun je dit laten zien door de Pandora bedel Familieboom te dragen. Zo is je familie altijd bij je. De Pandora bedel met Engeltje is ook een prachtige bedel, die bescherming biedt. Of draag de Pandora bedel Hoefijzer voor extra geluk! Je kunt natuurlijk ook een persoonlijk symbool aan je armband dragen. Misschien staat een luchtballon voor jou voor vrijheid, dan kun je dit bij je dragen met de Pandora bedel Blauwe Luchtballon

pandora bedel hamsahand

Jouw geboortesteen of sterrenbeeld in Pandora bedels

Jouw sterrenbeeld en geboortesteen vertellen jouw verhaal als geen ander. Dus hoe mooi is het om die te verwerken in jouw armband? De Pandora bedel Sterrenbeeld Leeuw of Pandora bedel Sterrenbeeld Ram bijvoorbeeld. Deze bedels hebben de vorm van het sterrenteken en zijn bezet met kleine steentjes. De andere kant heeft een prachtig motief met kleine sterretjes. De Pandora bedels met geboortesteen zijn ook absoluut prachtig, bestaande uit een infinity cirkel en uiteraard de geboortesteen. Bekijk bijvoorbeeld de Pandora bedel Geboortesteen Mei of de Pandora bedel Geboortesteen Juni. Zoek jouw maand of sterrenbeeld op in de zoekbalk en shop jouw Pandora bedel met geboortesteen of sterrenbeeld. 

Pandora bedel geboortesteen

Hobby’s in je Pandora armband

Wat dacht je van een Pandora bedel waarmee je vertelt wat jij leuk vindt om te doen? Ben je een echte globetrotter, dan is er deze Pandora bedel met Vliegtuigje, Wereldbol en Koffer die jouw liefde voor reizen laat zien. Houd je van muziek of speel je zelf een instrument? Draag dan de Pandora bedel Muzieknoten aan jouw armband. Voor de liefhebber van zeilen is er de Pandora bedel Zeilboot. Houd je van auto’s? Dan is de Pandora bedel Auto jouw ding. En voor de shopaholic is er de Pandora bedel Tasje met Logo. En zo zit er voor iedereen iets bij! 

Pandora bedel reizen

Pandora bedels van jouw lievelingsfilm

Pandora heeft twee prachtige collecties, speciaal voor de fans! Namelijk de Pandora Disney collectie en de Pandora Marvel collectie. Draag jouw lievelingsfilm altijd bij je met deze prachtige bedels! We delen een paar van onze favorieten: in de categorie Disney Pandora bedels is de klassieke Winnie The Pooh Pandora Disney bedel een nostalgische lievelings bedel van ons. Ook de Pandora bedel Disney Tinkelbel uit de nieuwe Tinkelbel collectie is een prachtige aanwinst voor jouw armband. En wij vinden de Pandora bedel Disney Pixar Wall-E ook legendarisch. Voor Marvel vinden wij alle Spiderman bedels geweldig, zoals deze Pandora bedel Marvel Spiderman. Ook de Pandora bedel Marvel De Hulk kan als Marvel liefhebber niet ontbreken. En wij vinden de Pandora bedel Marvel Captain America Schild erg gaaf, omdat deze bedel op subtiele wijze je fandom laat zien.

Pandora bedel Wall-E

Pandora bedels als cadeau

Buiten het vertellen van je eigen verhaal, kun je met Pandora bedels ook vertellen wat een ander voor je betekent. Een heel bijzonder cadeau, die de ontvanger graag bij zich zal dragen. Geef bijvoorbeeld een persoonlijke bedel aan je oma of aan je eigen moeder wanneer je een dochtertje verwacht: de Pandora bedel Kleindochter Hart. Of de Pandora bedel Best Friend voor je beste vriendin. Wanneer een Pandora liefhebber getrouwd is, dan kan deze Pandora bedel Getrouwd Stel niet ontbreken. Is er iemand jarig? Dan is deze Pandora bedel Happy Birthday Luchtballon een mooie toevoeging aan de Pandora armband. En als er een kindje bij iemand anders is geboren, is deze Pandora bedel Schoentjes Flesje en Speen een perfect cadeau.

Pandora bedel getrouwd stel

Welk verhaal vertel jij met Tomylo?

Dit lijstje hierboven geeft jou genoeg inspiratie om je eigen persoonlijke Pandora armband samen te stellen. Dit wordt het meest persoonlijke sieraad dat je bezit. Prachtig toch? Shop alle Pandora bedels en Pandora armbanden bij Tomylo: op onze webshop of in onze Tomylo winkel in Roosendaal. 

Welk verhaal vertel jij met Pandora?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »