7x De stijlvolste Guess tassen voor het najaar!

7x De stijlvolste Guess tassen voor het najaar!

De koudere maanden staan in het teken van regen, kou, sneeuw en dikke kleding met donkere kleuren. Het kleurenpalet van de Nederlander wordt in de loop der maanden een stukje donkerder en je tas kan natuurlijk niet achterblijven. Ondanks de dikkere kleding en het veranderende kleurenpalet moet je natuurlijk wel een tas hebben die met deze stijl meegaat.

Gelukkig heb je dit blog gevonden! In dit blog gaan wij de 7 mooiste Guess tassen op een rijtje zetten die perfect zijn voor het najaar. Lees het blog en laat je inspireren.

1. De Guess crossbody Abey

De eerste tas die we echt moeten laten zien is de Guess crossbody Abey. Deze Guess tas is echt amazing voor de koude dagen. Gemaakt van zwarte en witte tinten en met een pied-de-poule-effect, is deze Guess tas niet weg te denken bij je winter outfit. Bovendien heeft deze Guess tas een charming hangslotje om de look helemaal af te maken.

Guess Crossbody Abey HWHT8558190BKW

2. De Guess Handtas Silvana Tote

De volgende Guess tas is perfect voor de woman in blackDe Guess handtas Silvana Tote is een ruime Guess tas voorzien van zwart kunstleer en metaal gouden tinten. Perfect voor de vrouw die op zoek is naar een zwarte tas met ruime opbergruimte. Bovendien krijg je bij aankoop van deze Guess tas 2 verschillende hengels. Hierdoor kun je de Silvana Tote tas zowel als schouder- of handtas dragen.

Guess Handtas Silvana Tote HWEG8665220BLA

3. De Guess handtas Tabata

Ben jij fan van een beetje shine tijdens de koudere maanden? Dan is de Guess handtas Tabata het ideale accessoire. Deze tas is uitgerust met het mooiste krokodillenleer patroon dat je kan vinden, de tas heeft prachtige goudkleurige details op de voorkant van de tas en is voorzien van gelamineerd kunstleer om zo de mooie shine te creëren. 

Guess Handtas Tabata HWCB8998060PEW

4. De Guess schoudertas Geva

Iedereen die zegt dat een beetje kleur niet kan in het najaar heeft het fout, dat bewijst de Guess schoudertas Geva. Deze schoonheid is voorzien van lichtblauwe kleur en is de perfecte tas voor iedere vrouw die een beetje met zich mee wilt dragen. De prachtige kleur in samenwerking met de gouden elementen op de tas, zorgen ervoor dat deze Guess tas er bij iedere outfit uitspringt.

Guess Schoudertas Geva HWPD8959060IBG

5. De Guess handtas James Girlfriend

Oh My God, als jij op zoek bent naar dé tas voor privé en werk, ben je bij ons aan het juiste adres met de Guess handtas James Girlfriend. Deze prachtige kunstlederen handtas is perfect voor werk dankzij de ruimte die de tas biedt voor een laptop en andere zaken. Ook is de Guess handtas perfect voor iedere najaarsoutfit dankzij de donkerebruine kleur die perfect matcht met de tijd van het jaar.

Guess Handtas James Girlfriend HWVA8773060COG

6. De Guess shopper Maranta kunstbont

Wie houdt er niet van een beetje softness? Als jij, net als wij, ook gelukkig wordt van een heerlijk zachte tas, dan is de Guess shopper Maranta kunstbont een echte aanrader. Deze grote Guess shopper heeft alles wat je nodig hebt. Een zachte buitenkant, ruime binnenkant met genoeg plek voor al je spullen, verschillende afgesloten zakken en prachtige afwerkingen op en rond de tas.

Guess Shopper Maranta Kunstbont HWWZ8974100STO

7. De Guess handtas Silvana

Stijlvol over straat? Kies dan de Guess handtas Silvana. Als je op zoek bent naar een tas die perfect past bij een najaarsoutfit, maar ook een echt Guess tintje heeft, is de handtas Silvana perfect voor jou. Met prachtige lichtbruine en witte tinten past deze tas bij iedere najaarsoutfit. Bovendien is het Guess logo prachtig geborduurd over de gehele tas. Deze tas is een ware mix van elegantie en stijl.

Guess Handtas Silvana HWSS8665220LLS

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »