De 9 mooiste Guess tassen voor een betaalbare prijs!

De 9 mooiste Guess tassen voor een betaalbare prijs!

De 9 mooiste Guess tassen voor een betaalbare prijs

Geen enkele outfit is compleet zonder een mooie tas. De juiste tas brengt niet alleen je outfit samen maar biedt ook ruimte om je essentials mee te nemen naar iedere gelegenheid. Toch is het vinden van een stijlvolle en vooral betaalbare tas niet altijd even eenvoudig. Gelukkig heb je dit blog gevonden.

In dit blog lichten wij 9 van de mooiste en vooral betaalbare Guess tassen uit die perfect zijn voor iedere gelegenheid. Lees snel verder en shop ze eenvoudig in onze webshop.

1. De klassieker: Guess tas in het zwart

Een zwarte tas is essentieel in iedere garderobe. Zwart is een tijdloze kleur die op ieder moment van de dag gedragen kan worden. Dit geldt ook voor een zwarte Guess tas. Ons favorietje is de Guess Crossbody Noelle BLA.

Dit pareltje is voorzien van prachtige zwarte ruiten en gouden handvatten. Bovendien is het een ruime tas die perfect past bij een dagelijkse outfit, maar ook zeker te stijlen is met een chique jurk.

Guess Crossbody Noelle HWLF7879140BLA

2. Ga voor een vrolijke uitstraling met een gele Guess tas

Wil je een vleugje speelsheid toevoegen aan je outfit? Dan is een gele Guess tas de ideale manier! Geel is de perfecte kleur om op te vallen en een statement te maken. Bovendien straalt geel vrolijkheid uit en is het perfect voor leuke en gezellige gelegenheden.

Om de juiste Guess tas te kiezen moet je kijken welke tint geel je wilt. Liever een fel gele tas voor een zonnige en zomerse dag? Kies dan de Guess Handtas Raffie. Toch liever een donkere kleur geel? Dan raden wij aan om te kiezen voor de Guess Crossbody Noelle

Guess Crossbody Noelle HWQG7879140YEL

3. Een Guess tas voor iedere dag

Naast de verschillende kleuren Guess tassen vind je bij Tomylo ook diverse modellen. Je hebt natuurlijk ook een tas nodig voor dagelijks gebruik, die ruim, stijlvol en betaalbaar is. Een perfect voorbeeld van een Guess tas die je dagelijks kan gebruiken is de Guess Schoudertas Adam

Deze tas is gemaakt in een crème met witte kleur die de rest van je outfit extra accentueert. Bovendien is de tas erg ruim waardoor je altijd je benodigdheden bij je kan dragen. Ideaal dus voor je dagelijkse bezigheden.

Guess Schoudertas Adam HWTW8694230WML

4. De perfecte Guess tas voor gemak

Guess staat bekend om haar mooie tassen Van grote tassen tot handtassen, Guess heeft voor ieder wat wils. Zo ook prachtige rugzakken. Deze rugzakken zijn ideaal om mee te nemen naar school, je werk of wanneer je wat meer spullen moet meenemen.

Bij Tomylo vind je verschillende rugzakken van het merk Guess. Ben je een fan van een zachte en lichte kleur? Ga dan voor de Guess Rugzak Cessily WML. Liever een donkere rugzak Guess Rugzak Cessily TNM.

Guess Rugzak Cessily HWTW7679310WML

5. Een dames Guess tas met een ruig randje

Ben je een dame met een ruig randje? Dan is deze Guess tas perfect voor jou. Een mooie mix van elegantie en stoer leer zorgt ervoor dat deze tas perfect past bij een dame met een ruig randje. Dus ben jij op zoek naar een vrouwelijke, maar ook stoere schoudertas van Guess? Dan raden wij aan om te kiezen voor de Guess Schoudertas Amantea Convertible.  

Guess Schoudertas Amantea Convertible HWXB8650210GRA

6. Guess tassen voor dames met een natuurlijke look

Groene Guess tassen brengen mode en de kleur van moeder natuur samen. Bij Tomylo vind je verschillende Guess tassen in groene tinten. Ben je fan van donkere kleuren zoals bos groen? Kijk dan eens naar de Guess Schoudertas Amantea.

Liever een tas met een lichtere kleur groen? Ook voor deze tassen heb je een ruime keuze bij Tomylo zoals de Guess Handtas Katey Perf Mini Mint. Ongeacht welke tas je zoekt, met de groene tassen bij Tomylo voel je je echt één met de natuur en ga je fashionable over straat!

Guess Schoudertas Amantea HWVB8650210OLV

7. Klein maar fijn: dé Guess tas om makkelijk mee te nemen

Soms heb je een dag dat een grote handtas niet van pas komt. Dan is een mini handtas de perfecte uitkomst. Binnen ons assortiment vind je verschillende betaalbare Guess mini handtassen in alle soorten. 

Op zoek naar een kleine handtas met panterprint? Dan is de Guess Crossbody Abey Mini jouw tas. Toch liever een zacht roze handtasje voor een feest? Kijk dan eens naar de Guess Crossbody Armbrose Mini.

Guess Crossbody Ambrose Mini HWVG8108780BLS

8. De perfecte tas voor het strand

Ook wanneer je naar het strand gaat, is het belangrijk om in stijl te gaan en hoe kun je dit beter doen dan met een Guess tas! Binnen ons assortiment vind je verschillende Guess shoppers die ideaal zijn om grotere spullen mee te nemen, zoals een strandlaken of een leuk spelletje. Kijk bijvoorbeeld naar de Guess Shopper Vikky Taupe Logo

Deze tas heeft alles wat je nodig hebt: genoeg ruimte, een prachtig design en het belangrijkste, een betaalbare prijs. Ideaal voor een stranddag of wanneer je om boodschappen gaat.

Guess Shopper Vikky Taupe Logo HWSA6995290TPG

9. Ga op vakantie in stijl met een Guess koffer

We weten wat je denkt: ‘’een Guess koffer is helemaal geen tas". En je hebt gelijk. Toch konden we het niet laten om deze prachtige koffers eens in het zonnetje te zetten, want ze verdienen het. Een koffer is essentieel wanneer je op vakantie gaat of een lang weekendje weg boekt.

Daarom zijn deze koffers van Guess ideaal om mee te nemen. Ze zijn stijlvol, modern, betaalbaar en er past enorm veel in. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten, zoals de Guess Koffer Vikky Travel Stone, de Guess Koffer Wilder Travel G-Kubus Logo en de Guess Koffer Wilder Travel 4G Peony Logo.

Guess Koffer Vikky Travel Stone Klein TWC69959830STL

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »