De 10 mooiste Swarovski accessoires die je dagelijkse look veranderen

De 10 mooiste Swarovski accessoires die je dagelijkse look veranderen

Swarovski staat al jaren symbool voor elegantie, klasse en stijl. Bij Tomylo bestel je eenvoudig de mooiste Swarovski sieraden die je dagelijkse look net dat extra stukje flair geven en dat voor een betaalbare prijs! Ben jij op zoek naar een Swarovski sieraad passend bij je dagelijkse look? Lees dan snel verder en shop direct een van deze prachtige Swarovski sieraden.

1. De Swarovski zonnebril Millenia

Voeg wat extra flair toe als je de deur uitgaat met een stijlvolle Swarovski zonnebril. Zo vind je binnen ons assortiment verschillende zonnebrillen die jou laten stralen wanneer je de deur uitstapt. Zo is de Swarovski zonnebril Millenia een echte aanrader wanneer je van wat bling bling houdt. De montuur van de zonnebril is ingelegd met de kenmerkende Topaz-kristallen van Swarovski. Wil je liever voor een wat zachtere en minder opvallende zonnebril kiezen? Kijk dan eens naar de Swarovski zonnebril Gema.

swarovski-zonnebril-millenia

2. Swarovski armband stone bangle Rosé

Toch op zoek naar een accessoire dat alle seizoenen gedragen kan worden? Dan is een Swarovski armband de ideale uitkomst. Te vinden in zilver, goud en rosé, is een Swarovski armband perfect voor iedereen. In onze webshop vind je een divers aanbod aan Swarovski armbanden die je iedere dag kan dragen. Een perfect voorbeeld van de subtiliteit en elegantie van een Swarovski armband is de Swarovski Armband Stone Bangle Rosé. Deze armband is zacht van kleur met een ronde band en gezet met roze kristal pavé.

Swarovski Armband Stone Bangle Rosé/Pink M

3. De Swarovski armband Lovely

Een andere favoriet van het ruime assortiment Swarovski armbanden is de Swarovski Armband Lovely. Deze armband is perfect voor diegene die dagelijks een extra vleugje liefde bij zich wil dragen. Met de zacht zilveren sluiting en de hartvormige bedel van ingelegde kristal pavé, is dit de perfecte armband voor iedere dame die een beetje liefde bij zich wil dragen.

swarovski-armband-lovely

4. De Swarovski ketting Teddy Aqua

Wanneer je op zoek bent naar een Swarovski ketting die speels en elegant is, zoek dan niet verder! De Swarovski ketting Teddy Aqua is de perfecte mix tussen speelsheid en elegantie waar Swarovski om bekend staat. Deze ketting, met zijn aqua blauwe tint, voegt een vleugje kleur toe aan iedere outfit. Bovendien is het schattige teddybeer design ingelegd met de oude en vertrouwde Swarovski kristallen om zo toch een kleine shine toe te voegen.

Swarovski Ketting Teddy Aqua 5642979

5. Het Swarovski horloge Crystal Frost 

Ben jij op zoek naar een sieraad dat perfect past bij je outfit in de koudere maanden? Dan hebben wij het horloge voor jou. Het Swarovski Horloge Crystal Frost is ideaal voor deze periode. Zoals de naam al aangeeft is dit Swarovski horloge geïnspireerd door de ijskristallen in de koude wintermaanden. Dit horloge is perfect voor de vrouw die van een strak en stijlvol design houdt. 

Swarovski Horloge Crystal Frost 5484061

6. De Swarovski oorbellen Ortyx Rosé

Hou jij van een mooie diamant, maar wil je het wel subtiel houden? Dan zijn de Swarovski Oorhangers Ortyx Rosé de juiste keuze. Deze prachtige Swarovski oorbellen in druppelvorm zijn ingelegd met de mooiste Swarovski kristallen en een groot kristal als hanger. De rosékleur van het metaal zorgt ervoor dat ze te matchen zijn met iedere outfit. Perfect voor een doordeweekse dag op het werk of gewoon zomaar.

Swarovski Oorhangers Ortyx Rosé 5643738

7. Het Swarovski horloge Crystalline Glam

Dit Swarovski horloge heeft een fonkeling die je niet kan negeren. Het Swarovski horloge Crystalline Glam is perfect voor de vrouw die op zoek is naar een chique horloge voor een betaalbare prijs met een uurwerk dat jaren meegaat. Dit horloge is perfect voor een diner of tijdens het werk. Wacht niet te lang en bestel eenvoudig het Swarovski horloge bij Tomylo.

Swarovski Horloge Crystalline Glam 5455108

8. De Swarovski podsieradenset Millenia

Liever een matchende set aan sieraden van Swarovski? Neem dan vooral een kijkje bij de Swarovski podsieradenset Millenia. Deze sieradenset van Swarovski is een echte blikvanger en is gemaakt door het wereldwijd bekende vakmanschap van Swarovski. Met een prachtige zilveren ketting en twee oorbellen, is dit de sieraden set voor dagelijks gebruik.

Swarovski podsieradenset Millenia 5619485

9. De Swarovski armband Generation

Als laatste willen we het hebben over de Swarovski armband Generation. Deze armband is een tijdloos sieraad dat generaties meegaat. De armband is voorzien van een zilveren spiraal met diverse kristalpavés. Dankzij de kwaliteit en het vakmanschap van Swarovski, is dit een armband die van generatie op generatie kan worden overgegeven. De Generation Swarovski armband is perfect voor dagelijks gebruik of voor speciale avonden.

Swarovski Armband Generation 5636592

10. Swarovski armband Millenia

Liever een Armband die een statement maakt? Dan is de Swarovski armband Millenia precies wat je zoekt. Deze prachtige armband bestaat uit een grote rij oversized kristallen. Deze kristallen zijn prachtig verwerkt in gouden klauwzettingen. Deze armband is perfect voor iemand die een echt statement bij haar wil dragen.

Swarovski armband Millenia L 5609713

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »