8x dé accessoire trends voor het hele jaar, speciaal voor vrouwen!

8x dé accessoire trends voor het hele jaar, speciaal voor vrouwen!

Meegaan in de trends van nu is soms lastig. Het lijkt wel alsof er iedere week nieuwe trends ontstaan. Gelukkig houden wij alle trends bij en hebben wij 8 modetrends op een rijtje gezet die het hele jaar gelden. Met deze producten en deze tips loop jij er het hele jaar fabulous bij en hoef je nooit meer bang te zijn dat je niet meegaat met de trends!

Trend 1: minimalisme met een beetje glamour

Mode is de afgelopen jaren steeds groter en flashier geworden. Dit is natuurlijk geen probleem, maar is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is voor deze mensen het minimalistische weer helemaal in, maar met een beetje glamour! Denk hierbij aan een prachtige fijne armband met kleine ingelegde diamanten zoals de Swarvoski tennis armband of een prachtige Swarovski armband Angelic.  

Deze armbanden zijn ideaal voor een doordeweekse dag en zijn perfect voor iedere gelegenheid. Deze prachtige Swarovski armbanden zijn ook goed te matchen met de elegante Guess handtas Noelle Girlfriend. Een tas die het minimalisme in combinatie met een vleugje glamour helemaal omarmt. 

Guess Handtas Noelle Girlfriend HWPT7879060RWL

Trend 2: zachte pasteltinten als accessoire

Een van onze favoriete trends van tegenwoordig zijn pastelkleuren. Om echt mee te gaan in deze trend zijn de pastelkleurige Guess handtas Galeria en de Pandora ring stralend hart de perfecte mix. Dankzij de elegante steen in het hart van de Pandora ring, worden de gouden hangers op de Guess tas nog eens extra geaccentueerd. 

Deze mix van accessoires is ideaal in samenwerking met een prachtig crèmekleurig jurkje of topje. Precies wat je nodig hebt voor een chique aangelegenheid of een fancy diner met je partner.

Pandora Ring Stralend Hart Rosé 182495C01-54

Trend 3: the beauty of nature 

Natuur is een steeds belangrijker onderwerp en hoe geweldig is het om een beetje natuur bij je te dragen? Natuurlijk niet letterlijk, maar verschillende Guess tassen zijn gemaakt van nepleer. Hierdoor lever je niet in op de look and feel van een leren tas, maar zorg je toch voor minder leed in de wereld. Een favoriet van ons is de Guess handtas Katey mini black.

Om de natuur nog wat meer naar voren te halen kun je de Katey Guess tas matchen met de Pandora ketting Herbarium en de Swarovski oorstekers Lilia blauw. Wil je de natuur ook een beetje in huis halen? Dan hebben wij in ons assortiment verschillende Swarovski kristallen van dieren zoals de Swarovski Crystal Paradise Tortelduifjes voor de echte lovebirds.

Guess Handtas Katey Mini Black HWWH8769730BLA

Trend 4: sprankelende blauwe kleuren in je sieraden

Een kleur die zijn comeback heeft gemaakt in de modewereld is blauw. Iedereen wordt blij van een strakblauwe lucht en dit geldt tegenwoordig ook voor accessoires. We begrijpen dat het mixen en matchen van blauwe tinten een hele klus kan zijn, maar gelukkig heb je ons!

Voor een perfecte mix van blauwe accessoires moet je kijken naar de Guess Handtas Nell in combinatie met de Pandora ring Sparkling Rectangular en de Swarovski ketting Millenia. Het combineren van deze donkerblauwe accessoires maakt van jouw outfit een echte eyecatcher!

Swarovski Ketting Millenia 5640290

Trend 5: een statement outfit met statement oorbellen

Een statement maken is niet voor iedereen weggelegd, maar een statement outfit dragen kan iedereen met de juiste accessoires! Het dragen van grote statement oorbellen is een trend die wij nog jaren hopen te zien. Als je op zoek bent naar statement oorbellen, zoek dan niet verder en ga voor de Swarovski Oorringen Rota. Om een echt statement te maken raden we aan om ook te kiezen voor een statement tas zoals de Guess Crossbody gilded glamour

Swarovski Oorringen Rota large 5629906

Trend 6: laat je persoonlijkheid stralen met bedelarmbanden

Accessoires zijn een verlengstuk van jezelf. Met de juiste accessoires kun jij je persoonlijkheid visueel tonen en de Pandora bedels en bedelarmbanden zijn hiervoor perfect. Pandora staat al jaren bekend om de mooiste bedels in de vorm van superhelden, Disney characters en verschillende hobby's. Door de bedels te kiezen die bij jou passen, kun je eenvoudig laten zien wie je bent. Zeker in combinatie met een Guess schoudertas, zoals de Guess Schoudertas Abey, kun jij aan iedereen laten zien wie je bent!

Guess Schoudertas Abey HWEM8558190BLA

Trend 7: unieke en geometrische patronen

Bij de eerste trend vertelden we dat minimalisme steeds meer terugkomt en dit is zeker niet gelogen. Toch zien we anderzijds steeds meer mensen met unieke en opvallende patronen op hun tassen of speciale vormen kettingen en armbanden en we zijn er helemaal weg van! Klinkt dit ook als iets voor jou? Dat komt goed uit want wij hebben een uitgebreid assortiment aan unieke en opvallende patronen.Kijk voor een speciale armband eens naar de Swarovski Armband Dextera of de Pandora armband Kubus. Deze armbanden gaan ook perfect samen met de unieke Guess shopper: Vikky stone.

Swarovski Armband Dextera M Rosé 5639205

Trend 8: zilveren sieraden met een beetje bling

Als het op sieraden aankomt zien we steeds meer zilver. Grote merken als Guess en Chanel laten hun modellen met verschillende zilveren sieraden lopen om hun kleding te accentueren. Gelukkig vind je bij Tomylo enorm veel verschillende zilveren sieraden. Zo hebben we een mooie Swarovski sieradenset van de collectie Constella. Deze set bestaat uit een fijne zilveren ketting met in het midden een zachte steen. Daarbij krijg je passende Swarovski oorbellen met ieder één kristal in het midden. Perfect om te matchen met bijvoorbeeld de Guess Clutch ever mini silver

Guess Clutch Ever Mini Silver HWEM8687700SIL

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »