9x de mooiste Swarovski armbanden voor dames

9x de mooiste Swarovski armbanden voor dames

9x de mooiste Swarovski armbanden voor dames

Tegenwoordig zijn er enorm veel sieraden om uit te kiezen. Bij Tomylo vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende Swarovski sieraden, waaronder Swarovski ringenSwarovski kettingen en natuurlijk Swarovski armbanden.

In dit blog gaan we dieper in op de mooiste Swarovski armbanden voor dames. Swarovski staat namelijk al meer dan een eeuw bekend om de mooiste armbanden voor de vrouw. Het kopen van een Swarovski armband voor je partner, moeder, zus of gewoon voor jezelf is dan ook een echte aanrader. Toch blijft een keuze maken lastig en daarom zetten we de 9 mooiste armbanden op een rij, speciaal voor jou!

1. De Swarovski tennis armband

De eerste Swarovski armband die we willen uitlichten is de prachtige tennis armband. De Swarovski tennis armband is een van de populairste stijlen van Swarovski. Dit ontwerp draait om één strakke en elegante rij met Swarovski kristallen die om je hele pols lopen. Ieder kristal is met de hand geplaatst, waardoor de armband een echt staaltje vakmanschap uitstraalt. 

De elegante afwerking van de kristallen zorgt voor een subtiele maar indrukwekkende schittering wanneer je hem draagt. Bovendien is de Swarovski tennis armband makkelijk te matchen voor iedere gelegenheid. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten tennis armbanden in verschillende kleuren waaronder goud, zilver en rosé goud. Zo kun je kiezen uit de:

Swarovski Armband Matrix Goud L 5657662

2. De Swarovski Angelic armband

De tweede armband op onze lijst van de mooiste Swarovski armbanden is de Swarovski Angelic armband. Zoals de naam stiekem al verklapt is de schoonheid van deze armbanden als de schoonheid van een engel. Net als bij de tennis armband, heeft de Swarovski Angelic armband een fijn en elegant ontwerp van een enkele rij met kristallen. 

Het grootste verschil is de gecentreerde edelsteen die de Angelic armband definieert. Bij een Swarovski Angelic armband heb je een prachtige en elegante armband met als centerpiece een groter kristal. Hierdoor shine je nét wat meer dan met een tennis armband. Is dit iets voor jou? Kijk dan naar de Swarovski Armband Angelic Gold, de Swarovski Armband Angelic of de Swarovski Armband Angelic Rosé.

Swarovski armband Angelic 5662141

3. De Swarovski armband Gema

Soms ben je op zoek naar een armband voor een speciale gelegenheid, een echte eyecatcher. Zoek dan niet verder! De Swarovski armband Gema is dé eyecatcher die je nodig hebt voor jouw speciale gelegenheid. Een Gema armband zorgt voor een verfrissend en uniek accessoire dat je outfit complimenteert.

De Swarovski Gema Armband staat bekend om haar unieke en opvallende patronen en de prachtige beeltenissen die worden geplaatst op de Gema armband. Als jij op zoek bent naar een echt statement stuk dan is de Swarovski Gema armband echt iets voor jou. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Swarovski Armband Gema 5613739. Dit is een echte eyecatchers!

Swarovski Armband Gema 5613739

4. De Swarovski armband Lovely

Wil jij je liefde tonen? Dan is deze Swarovski armband dé manier om het te doen. Binnen ons assortiment vind je verschillende Swarovski armbanden uit de Lovely lijn. Deze armbanden zijn speciaal ontworpen om je liefde te tonen. 

De armbanden van de Lovely collectie hebben een dunne ketting die overloopt in prachtige kristallen met als kers op de armband een prachtig, met kristal ingelegd hart. De Swarovski armbanden uit de Lovely collectie zijn in verschillende kleuren beschikbaar waaronder de gouden Swarovski Armband Lovely en de rosé Swarovski Armband Lovely

Swarovski Armband Lovely M 5636443

5. De Dextera Swarovski armband

De volgende Swarovski armbanden die we echt moeten bespreken, zijn de Dextera armbanden van Swarovski. Bij deze armbanden wordt er gebruikgemaakt van metaaltinten om de kristallen te laten schitteren. 

Dankzij de stralende kristallen, doch ingetogen look, is de Dextera Swarovski armband perfect voor je zomerse look. Bovendien vind je bij Tomylo verschillende kleuren, waardoor je gemakkelijk je armband kan aanpassen op je outfit. Bestel gemakkelijk een van onze Dextera Swarovski armbanden hieronder:

Swarovski Armband Dextera M 5639202

6. De Swarovski armband Generation

Wanneer je op zoek bent naar een armband die jaren in stijl blijft, dan ben je bij Tomylo aan het juiste adres. De Swarovski Generation armbanden staan bekend om hun tijdloze elegantie. De ontwerpen van de Generation armbanden zijn gebaseerd op iconische vormen zoals hartjes en bloemen, wat bijdraagt aan de tijdloze uitstraling.

De Swarovski Generation sieraden zijn dan ook bedoeld om van generatie op generatie overgedragen te worden. Dankzij het elegante design bieden deze Swarovski armbanden een universele aantrekkingskracht, die passend is voor bijna iedere persoonlijke stijl. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor je ze in de loop der jaren kan afwisselen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Swarovski Armband Generation Goud en de Swarovski Armband Generation Rosé.

Swarovski Armband Generation M 5636585

7. De Swarovski Millenia armband

Nummer zeven op onze lijst is de Swarovski Millenia armband. Deze armband heeft een uniek en vooral krachtig ontwerp. De kristallen die worden gebruikt in een Millenia armband zijn vervaardigd aan de hand van een techniek voor verfijnde sieraden. Ook breken de ongepolijste kristallen het licht wanneer deze schijnt op de armband.

Het ontwerp van de armband is zo gemaakt dat de sluitingen van de armband wegvallen. Hierdoor zorgt de armband voor een vloeiende beweging van aaneengesloten kristallen die de contouren van het lichaam benadrukken. Een aantal van onze favoriete Swarovski Millenia armbanden zijn de:

Swarovski Armband Millenia 5618699

8. De Swarovski armband Constella

De Constella armbanden van Swarovski zijn geïnspireerd op de constellaties van de sterren. Met een Constella armband om je pols krijg je het gevoel dat je de prachtige sterrenhemel bij je draagt. Dankzij het vakkundige handwerk van Swarovski, schijnen de prachtige kristallen net als een sterrenhemel wanneer er licht op valt. 

Ook een Constella armband? Shop er een uit ons ruime assortiment:

Swarovski Armband Constella Gold 5620395

9. De Swarovski Stone armband

De laatste Swarovski armband die we echt moeten laten zien, is de Swarovski Stone armband. Deze armband is het ultieme boegbeeld van elegantie. Een Stone armband van Swarovski is fijn in detail en kristallen. Met de ronde vorm van de armband en de meerdere rijen van fijne kristallen is dit de ultieme armband voor een chique avond.

In ons ruime assortiment vind je verschillende Stone armbanden in uiteenlopende kleuren. Hierdoor kun je gemakkelijk een armband kiezen die bij je past. Zo hebben we de:

Swarovski armband Stone Aqua Maat S 5642920

We hopen dat je aan de hand van dit blog een prachtige Swarovski armband hebt gevonden voor jezelf of een bijzondere dame in je leven. Toch nog niet helemaal zeker wat voor armband je wilt of benieuwd wat we nog meer hebben? Neem dan vooral contact op of kom langs in onze winkel in Roosendaal!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen