De mooiste Pandora sieraden voor Pasen

De mooiste Pandora sieraden voor Pasen

Dat de pasen eraan komt, betekent ook dat het langzaam weer lente wordt! Hét moment om jouw Pandora sieraden collectie een upgrade te geven. Pasen is dé gelegenheid om extra feestelijk voor de dag te komen. En hoe kan dat beter dan met een aantal nieuwe, prachtige Pandora sieraden die het lentegevoel direct bij je opwekken? Wij vertellen je graag over een aantal Pandora sieraden en bedels die wat ons betreft perfect bij een Paasfeest en het voorjaar passen!

Fladderend de lente in met de sieraden van Pandora

Wanneer je de vlinders weer ziet fladderen buiten, weet je dat de lente eraan komt! Niets is dan ook meer feestelijk  dan om tijdens de Paasdagen jouw Pandora bedelarmband te voorzien van prachtige bedels met een vlinder. Of je nu houdt van zilverkleurige bedels om liever gaat voor roségoud. Bij Tomylo heb je veel keus uit bedels met een vlinder. Ga bijvoorbeeld voor de mooie Pandora Clip Butterflies en breng wat kleur in je look! Of verwelkom het seizoen van de transformatie (de lente dus) met de Pandora Bedel Vlinder Blauw. Ben je meer fan van roségouden bedels? Dan is de Pandora Bedel Vlinder in roségoud echt wat voor jou! 

Pandora Clip Butterflies

Blauwe Vlinder Pandora bedel

Vlinder met Citaat Pandora bedel

Zet de bloemetjes buiten met Pandora

Als het bijna Pasen is en de lente haar intrede maakt, gaan de bloemetjes weer bloeien. Dus wat past er beter bij een lente-achtig Paasfeest dan bloemen? Geef de lente kleur met de Pandora Oorstekers Blauwe Viooltjes. Het viooltje is er ook in de vorm van een bedel. De Pandora Bedel Roze Viooltje is een prachtige roze bloemenbedel, die jouw Pandora armband een fleurige look geeft! 

Draag je graag een ketting? Dan is de Pandora Ketting Sparkling Herbarium echt iets voor jou! Deze prachtige zilverkleurige ketting geeft je een elegante en delicate uitstraling en is een ware upgrade van elke lente-outfit! 

Blauwe Viooltjes oorbellen Pandora

Roze Viooltje Pandora bedel

Pandora ketting Sparkeling Herbarium

Pastelkleurtjes en lieflijke bedels

Om nog even in het bloementhema te blijven: deze subtiele Pandora Madeliefjes Bedel geeft jouw armband direct een fleurige look! De schattige sterling zilveren spacer doet denken aan een traditionele madeliefjes ketting en geeft je Pandora armband een lieflijke uitstraling. 

Denk je aan Pasen, dan denk je aan de… Paashaas! Dit schattige konijntje kan in dat geval natuurlijk ook niet ontbreken aan jouw armband tijdens de Paasdagen. De Pandora Bedel Konijntje ziet er super schattig uit en is een herinnering aan jou om altijd positief te blijven. Wil je liever een iets subtielere bedel aan jouw armband dragen tijdens de Paasdagen? Ga dan voor een bedel van prachtig murano glas! De Pandora Bedel Ronde Veer Muranoglas, bijvoorbeeld, heeft prachtige pastelkleuren en schittert supermooi in de lentezon. 

Pandora Madeliefje bedel

Pandora bedel Konijntje

Ronde Veer Murano bedel

Geef een Pandora sieraad als Paascadeau

Het is niet heel gebruikelijk om tijdens de Paasdagen een cadeautje te geven aan een geliefde, maar als je dit wel graag doet, wat is dan leuker dan het geven van een Pandora geschenk? Geef degene waar je van houdt bijvoorbeeld een mooie Pandora armband. Of verras je moeder, zus of vriendin met een mooie nieuwe Pandora bedel. En natuurlijk kun je jezelf ook altijd een cadeautje geven. Advies nodig? We helpen je ook altijd graag in onze Tomylo winkel in de Passage in hartje Roosendaal! Verwen jezelf met een prachtig Pandora sieraad en vier het begin van de lente! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »